duminică, 12 decembrie 2010

Crin vs. Ponta pe ascuns

         Am primit un plic inscripţionat Rompetrol cu regulamentul unui concurs în care stătea ascunsă şi urmatoarea scrisorică :

         Domnule consilier am pus la cale împreuna cu Ponta o trântă în formă continuată cu guvernul Boc. Ştiu că vom câştiga. Nu asta e problema mea. Aş dori să i-o trag şi aliatului în acelaşi timp în care avem toate tunurile pe cabinetul celui sus menţionat şi PDL-ului. Dar destul de fin încât să nu îşi dea seama ce i se întâmplă.

         Domnule Rompetrol , la cinci lei şi ceva benzina mersul pe jos e destul de sănătos ceea ce vă doresc şi dumeavoastră.

         Domnule Antonescu , am sesizat din start trei greşeli grave. Unu : trânta cu cabinetul Boc. E o hărmălaie de nedescris acolo, nu aveţi de ce să vă băgaţi. Riscaţi să deveniţi victimă colaterală. Doi : lăsaţi tunurile să doarmă. Când toata lumea e implicată în conflict nu risipeşti muniţia. Trei : evitaţi formulările de genul ,,să i-o trag'' cu trimitere la Ponta, la Gheorghe, sau la orice alt bărbat. Nu cred e nevoie de mai multe cuvinte să vă explic de ce. Puteţi folosi aceaste vorbe din popor totuşi împotriva guvernului referindu-vă la un singur ministru al acestui cabinet. Nu aveţi voie să alegeţi, este presetat. Vă veţi atrage foarte multă simpatie. Dacă puneţi în practică şi postaţi pe internet bineânţeles.
        
         Genul acesta de situaţie în care vă aflaţi este exact acela în care nu vă pot ajuta cu nimic. Soluţia e să staţi pe margine si să vă uitaţi. Maximum de acţiune din partea dumneavoastră este să mişcaţi capul stânga-dreapta pe genul nu-nu-nu. Braţele încrucişate , să se vadă clar că nu va convine. Puteţi adauga sonor în colţul buzelor un încet ţz-ţz-ţz dezaprobator. Pentru o imagine completă puteţi sta picior peste picior la fel ca majoritatea conaţionalilor. Succes!

Aşteptând vremuri nebune ,
al d-vs. 1-Q Sapro
Consilier de bagabonţeală politică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu