sâmbătă, 23 ianuarie 2016

De ziua Unirii Principatelor- 5 intrebari

            Urmeaza manifestatii, steaguri, discursuri, declaratii, poze. Pentru asta politicienii s-au pregatit cum se cuvine. Costume impecabile, camasi curate si calcate. Daca as fi jurnalist as intreba insistent pana as obtine un raspuns concret la:
1.    Marcam 157 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească. Ce va face Romania daca lucrurile in Republica Moldova vor degenera?
2.    In ce situatie se afla Romania in momentul de fata cu privire la imigranti? (exista un plan cu privire gestionarea unui eventual val ilegal de imigranti? Cati veti acepta sa preluam? De ce? Cine a fost Constantin Brancoveanu si de ce a murit?)
3.    Parlamentarii vor primi o pensie specială, calculată în funcţie de numărul de mandate încheiate, însă în limita a cel mult trei, cuantumul fiind de 0,55% din indemnizaţia de parlamentar. Pentru a beneficia de pensie, ei vor trebui să fi încheiat cel puţin un mandat complet (tradus in ron ar insemna cam asa: un mandat - pensie de aproximativ 1.550 de lei, două mandate -3.100 de lei, trei mandate- 4.600 de lei). Cand vor face parlamentarii legi in favoarea romanilor pe care spun ca ii reprezinta?
4.    De la ce partide si cati membri de partid se afla in structurile guvernului ,,technocrat,, Ciolos?
5.    CNADNR a promis pentru 2016 realizarea a 95 de km de autostrada. In cazul in care nu se vor realiza cine va raspunde si cum?

Daca un demnitar cu putere de decizie citeste aceste randuri se poate simti liber sa raspunda. In caz ca nu e ocupat cu fursecuri si vinut.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu