marți, 18 noiembrie 2014

Pictor Vonta si reactiunea

Ma puteti gasi pe FB la
si pe Youtube la adresa
Un like nu strica! :)Nici nu m-am trezit bine si am gasit langa pat, cand sa bag picioarele in papuci, o scrisoare. Zic: Sa-mi bag picioarele! Cineva a intrat la mine in casa cat eu am dormit. Nu putea fi decat un raufacator. M-am apucat degraba de am citit scrisoarea:


Domnule consilier, am probleme mari de tot. La mine in partid a inceput sa fie haos. Haos controlat deocamdata. Cred ca astia vor sa ma asasineze politic. Am deja destule probleme cu poporul care are intotdeauna dreptate si cu neamtul ala. Pe neamt incerc sa il pacalesc fiind de acord cu tot ce vrea el. Azi am picat legea aia cu amnistia. Mi-e ca o sa ma viziteze baronii. Ce sa fac?


     Domnule ponta (scuze ca va scriu numele cu p mic dar nu ma pot abtine), faceti o masa mare. Chemati-i chiar dvs. pe baroni la masa. Aburiti-i la antreu cu faptu’ ca sunteti inca premier si ca o sa le dati fonduri. Banii ii calmeaza intotdeauna. Spuneti in treacat ca aveti un plan si afisati calm si incredere de sine. Zambiti! Stiu ca e greu dar incercati totusi. Feriti-va sa puneti la casetofon, cd-player, magnetofon sau orice alt device melodia ,,Pusca si cureaua lata’’. Isi vor da seama ca ce barbat (de stat) erati odata. Anuntati ca ati vorbit sus si totul e ok. Daca va si uitati inspre cer cand rostiti vorbele ii veti bulversa pe moment. Grabiti-va totusi. Astia nu au niciun Dumnezeu. Pompati mancare si bautura din belsug. Vorbiti cu fiecare in parte tete-a-tete. In caz ca nu stiti, conform Dex-ului TÊTE-À-TÊTE [TET-A-TÉT] s. n. este o convorbire între patru ochi. ◊ întâlnire a două persoane; conversație intimă. (< fr. tête-à-tête). . Spuneti-le la fraieri ca vreti sa va retrageti impreuna cu Daciana la Havana unde traieste si raposatu’. Ala de crede toata lumea ca a fost impuscat. Fiecaruia sa ii spuneti asa: Vreau sa ramai tu miez! Tu trebuie sa iei psd-ul (nici asta nu pot scrie cu litere mari)! Oricum fiecare se gandeste ca il merita. Acum fiind imbatati de dorinta de putere vor cadea in visare si nu vor mai fi atenti. Asta e momentul in care trebuie sa actionati. Nu va ganditi la lucruri mari. Fugiti! Pur si simplu luati-o la fuga. O fi fuga rusinoasa dar e sanatoasa.

                Cu speranta ca nu va apuca anul nou la guvern,
                                     1-Q Sapro
                           Consilier de bagabonteala politica

P.S. Imi pare tare rau Pinocchio

Ia d-aici: